VOI DESPRE NOI

Mihaela H
Un loc minunat. Spațiu generos, mobilat cu gust, gazde primitoare, curățenie exemplară.
Mihaela H
Alessandra L
Am sărbătorit ziua fetiței noastre de 5 ani. Deși am fost în jur de 50 de persoane (copilași și părinții însoțitori) spațiul a permis fiecăruia să se desfășoare în voie fără să ne simțim înghesuiți. Cu toții au găsit ceva distractiv de făcut. Recomand cu încredere.
Alessandra L
Alina E B
O locație superbă!
Alina E B
Adina M
Loc de joaca inedit într-un spațiu aerisit și foarte prietenos. Cu siguranță o să revenim!
Adina M
Raluca M
Aerisit, curat, fără aglomerare de plastice sau plușuri. Un loc care pe noi ne-a bucurat. Recomand!
Raluca M
Maria M Ștefan
Un loc de joacă altfel. Un loc de joacă pentru copilul din fiecare. Fie ca organizezi o petrecere, fie că vrei doar să faci puțină harababură, Zarva e cel mai potrivit loc pentru că se adaptează așteptărilor tale.
Maria M Ștefan
Mihaela C I
Mulțumim frumos pentru organizare! Atât copiii, cât și părinții s-au simțit minunat și au avut numai cuvinte de laudă.
Mihaela C I
Mădălina A
Ne-am simțit foarte bine, iar invitații au apreciat locația și organizarea. Noi suntem clienți fideli, Alex este îndrăgostit de Zarva.
Mădălina A
Mihaela L
Locul perfect de făcut zarvă, o petrecere excelentă și suport 100% din partea echipei. Mulțumesc din suflet.
Mihaela L
Cristina D
Ce loc minunat și binevenit în oraș! Spațiu generos, jocuri clasice și interactive, avionul cu lipici la copii, catering in sfârșit bun și gustos (se știe că în locurile de joacă se mănâncă mult junk food), echipa dedicată și pasionată de activitățile pentru copii, spațiu amenajat special pentru părinți. După multe căutări, ne-am găsit locul pentru petreceri și joacă în timpul liber. Felicitări, Zarva team!
Cristina D
Ioana I
Ne-am simțit fantastic și sigur vom reveni. Mai mult decât atât, toți prietenii noștri au apreciat locația și își doresc să facă petrecerile copilașilor acolo. Mulțumim pentru tot!
Ioana I
Irina F
Mulțumim frumos pentru momentele de neuitat create pentru băiețelul nostru astăzi. A fost totul la superlativ! Cu siguranță la anul o să închiriem din nou, Thomas este în extaz de momentele petrecute la Zarva și vrea să revină cât mai curând. Sunteți minunați!
Irina F
Ramona R
A fost o petrecere foarte frumoasă, iar locația este de excepție! Nu a fost doar pe placul copiilor, dar și al părinților, cu toții am găsit ceva de făcut! Astfel încât rămâneți preferații noștri pentru evenimentele viitoare! Ne vom revedea în curând!
Ramona R
Ștefania D
Mulțumesc pentru organizarea evenimentului! Ne-am simțit foarte bine, s-au distrat atât copiii, cât și părinții, care au rămas impresionați de locul minunat pe care l-ați creat! A fost o duminică după-amiază foarte frumoasă, peste așteptări. Sper să ne mai vedem, mai ales ca unii părinți au cerut contactul dvs.
Ștefania D
Andreea Tamaș
Ideal! Lucrez de 5 ani cu copiii pe terapie comportamentala și ce am văzut la Zarva mi se pare un loc ideal pentru dezvoltarea unui comportament bun și echilibru pentru cei mici. Dezvoltă creativitatea și pun accent pe spontaneitate și învățarea incidentală, liberă, joacă. Aniversarea din Dăruiește ziua ta, prima care a serbat un copil, a fost perfectă și asta se datorează și locației de poveste! Mulțumesc infinit!
Andreea Tamaș
Cristina B.

ZARVA, locul în care fetița mea, Ema, mi-a șoptit: „Mami, aș vrea să nu se termine niciodată această zi!” 

Cristina B.
Cătălina F.

Curat, îngrijit, aerisit, nou, personal super atent, locuri de joacă fără riscuri.

Cătălina F.
Marian R.

Un loc aflat în centrul orașului, minunat pentru distracția celor mici, ce le provoacă creativitatea și le satisface și nevoia de spațiu.

Marian R.
Claudia Adriana N.

Este un loc minunat, cu oameni dedicați și foarte primitori.

Claudia Adriana N.
Deea E.

Ne place aici. Este alternativa perfecta în zilele ploioase!

Deea E.
Ștefania D.

Ne-am simțit minunat la Zarva, iar invitații au rămas cu frumoase amintiri! Mâncarea foarte bună, la fel ca și serviciile dinainte și din timpul evenimentului, gazde foarte primitoare, receptive, gata să răspundă tuturor cerințelor! Numele Zarva este foarte bine ales, chiar sunt permise zarva, buna-dispoziție, hărmălaia și nu numai! Vă mulțumim din suflet pentru găzduire, promitem să vă vizităm curând! Toate gândurile bune!

Ștefania D.
Alexandra B.

A fost foarte frumos, un loc minunat, foarte amabili, nimic de reproșat 🙂 Mulțumim Zarva!

Alexandra B.